Hogy ne az étel egyen meg téged

Ínyenc Fenevad

Te mit tennél meg a kedvenc éttermedért?

2021. március 13. - Ínyenc Fenevad

Egy amerikai kaszkadőr 24 órára beleült egy babszósszal teli felfújtható medencébe, hogy segítsen megmenteni a túlélésért küzdő kedvenc éttermét, a mexikói fogásokat kínáló Los Torost (Bikák) a kaliforniai Chatsworthben.

mexikoi_etteren_babszosz_kaszkador.jpg

Hunter Ray Barker az étterem logóját viselő pólóban és maszkkal az arcán foglalt helyet a medencényi mártásban, hogy szokatlan mutatványával vendégeket csalogasson a koronavírus-járvány hatásaitól szenvedő, Los Angelestől északnyugatra található vendéglőbe - írta még minap az MTI. Ha ez nem lett volna elég, a férfi a gumimedencében ülve a férfi a karjára is rátetováltatta az étterem három bikát ábrázoló emblémáját.

"Kiváló alkalom nyílt arra, hogy szarvánál ragadjuk meg a bikát és egy bombasztikus akcióval a helyi kisvállalkozások segítségére siessünk" - mondta a kaszkadőr, aki a környéken felnőve Nicolas Montano 1967-ben alapított éttermébe járt szüleivel a családi ünnepekre.

Az akció Barker ötlete volt, és először az étterem tulajdonosát is sikerült megdöbbentenie vele. A Los Toros vendégeit és a járókelőket lenyűgözte a férfi áldozatkészsége. Mint egyikük mondta, őrültség, amit Barker csinál, de ha mutatványa segít a vendéglőn és a közösségen, akkor azt ő is támogatja.

(MTI)

Nyitókép: Pexels 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenevad.blog.hu/api/trackback/id/tr6616456662
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása