Hogy ne az étel egyen meg téged

Ínyenc Fenevad

Ínyencek, figyelem: Nyitnak az éttermek!

2021. április 14. - Ínyenc Fenevad

A magyar kormány 3,5 millió beoltotthoz kötötte a következő lazításokat, ennek részeként akár már jövő héten kinyithatnak az éttermek teraszai. Alig várjuk.

terasz_etterem.jpg

Orbán Viktor ma jelentette be egy 2 perces Facebook-videóban, hogy jövő héten meglehet a 3,5 millió beoltott Magyarországon (vagyis ennyien kapnak legalább egy oltást addigra), és ha ez meglesz, akkor kinyithatnak az éttermek teraszai. Az éttermeknek elengedik a teraszdíjat is, így könnyebben nyithatnak kinti egységet azok az éttermek, akiknek eddig nem volt.

Attól függetlenül, hogy ez járványügyi szempontból most mennyire kedvező, vagy épp mit gondolunk az aktuális korlátozásokról, a kormány járványkezeléséről, az éttermek részleges újranyitása nekünk, étteremkedvelőknek igazi örömhír.

Éttermezzetek tehát kedvetekre, de továbbra is arra kérünk Titeket, hogy vigyázzatok magatokra, mert az egészség az első. És vegyétek fel az oltást, ne féljetek tőle! Már egyik szerkesztőnk is kapott egy szurit, mert most ez a legrövidebb út a régi életünk visszaszerzéséhez. Mi már nagyon várjuk!

Ha szeretnél értesülni a vendéglátást érintő friss hírekről és az éttermek nyitása után szívesen olvasnád beszámolóinkat, kövess minket Facebookon is!

Nyitókép: Pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://fenevad.blog.hu/api/trackback/id/tr2616501316
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása